Why Us

WE LOVE IT HERE, YOU WILL TOO!

Welkom in onze vakantiehuis bij de sluis.

ONS VERHAAL

Uw gastvrouw en gastheer​

Hallo wij zijn Karin en Ronald.

Karin is stewardess en Ronald marketing en communicatie adviseur. Wij delen de passie voor zeilen, reizen, lekker eten en gastvrijheid.

 Toen wij in 2008 op de motor de regenboog volgden en dit mooie huis aan de sluis in Medemblik tegenkwamen waren we al snel verliefd en verkocht. Ronald dacht als marketeer al snel aan een horeca plek “ Kippetjes aan de sluis’ tafels met schragen en een biertap, leuk idee alleen onwennig voor mij. Ik dacht, mag ik hier alsjeblieft eerst even wonen? 

Naarmate de jaren van heerlijk wonen naast ons drukke werkbestaan verstreken kwamen ook de tuinfeestjes en kregen we best wel vaak te horen wat een prachtige plek hier, waarom begin je niet een B&B. Jullie zijn er geknipt voor met al die gastvrijheid en jullie als stel. Gezellig tafelen, een beleving creëren dat is wat wij samen leuk vinden. In 2018 drong het besef door dat we deze fijne woonplek wel wilden delen met toekomstige gasten. Près de L’ecluse oftewel “Nabij de Sluis “ vonden we een passende naam bij hoe wij ons voelen op deze plek. Het logo vonden we op onze schoorsteen bestaande uit een draaikolk wat eigenlijk symbolisch het kolken van het schutten van de sluis weergeeft.

We genieten nog iedere keer als de boten en zeiljachten door de de sluis gaan, de zon opkomt boven het IJsselmeer of ondergaat in de uitgestrekte vergezichten van West Friesland. Deze unieke ervaringen willen wij graag delen met onze gasten. 

Tot snel, Karin & Ronald

Bel ons

De snelste weg is bellen.

Een Email kan natuurlijk ook

Gebruik het formulier tje hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact op

Ben je in de buurt

Als we geen gasten hebben geven we graag een rondleiding in ons guesthouse.

Our stay was amazing. Just perfect. Already planning our next trip back!
Amy Johnson
Adventurer